Utforska med oss

UPPTÄCK EN NY VÄRLD

Klicka på högtalarikonen ovan för ljud

Utforska med oss

UPPTÄCK EN NY VÄRLD

WE will explore.

Välkommen till Hurtigruten. Vi önskar dig en skön stund och trevlig läsning.

Det är en glädje för oss att dela dessa historier från många av de fantastiska människor som arbetar på Hurtigruten med dig. I detta nummer får du en inblick i hur vi reser, och du lär känna de inspirerande människor som tar med dig på resan. Få en djupdykning in i Hurtigrutens universum, och läs nyheter och information om våra resmål, som omfattar några av världens mest orörda och avlägsna platser.

Varje dag är en fascinerande resa hos Hurtigruten, med våra fartyg som finns i hela världen, från pol till pol. Varje dag är unik och kaptener, officerare, besättningen och ledare inom säkerhet och hållbarhet, forskare och expeditionsteam jobbar hand i hand med lokala partner och avlägsna lokalsamhällen för att erbjuda dig resor som du kommer att minnas för alltid.

Jag hoppas att du blir inspirerad och känner av din inre utforskare när du läser denna tidning. Låt dig förundras. Ha ett öppet sinne och följ med oss på en ny utforskningsresa.

Daniel Skjeldam

Ett lite lustigt faktum

Visste du att Richard With, Hurtigrutens grundare, redan 1896 öppnade ett hotell på Spetsbergen på Svalbard? Hurtigruten DS Lofoten började gå mellan Hammerfest och Svalbard för att ta med folk dit upp, och så var äventyret igång!

HÅLL DIG UPPDATERAD

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för specialerbjudanden och nya resplaner.

Telefon: 0771-990 490

Telefontider: Mån–fre: 08.00–18.00

E-post: booking@hurtigruten.com

Annonsering och allmänna frågor Haakon Lind Marknadsföringschef, Norden haakon.lind@hurtigruten.com

En digital tidskrift från Hurtigruten. Ingen del av denna tidskrift får återskapas utan skriftligt medgivande från Hurtigruten.

Published by Grin Creative

I Detta Nummer

Innehåll >